2010. július 31., szombat

Ilyen volt, ilyen lett

Nem alakulunk gasztrobloggá, nem kell megijedni, de ez azért már mégse egy riomare halkonzerv, szóval képet kíván.
Ilyen volt:


Ilyen lett:



Maga a halacska nem volt nagy, mindössze két kiló, ebből egy kilónyi halfilét sikerült nyerni. Tehát a képen lévő tepsiben már Cápali és Cápeti is benne fekszik, több állatka szükséges egy jó adagnyi étel előállításához.



A fűszerezés után (só, bors) elárasztjuk sajtmártással (besamel, cheddar-ral dúsítva), majd a sütőben megkapja a végleges színt.





Bátrabbak kínálhatják salátával. Ha én ezt tenném furcsán nézne rám a családom, majd elzavarna otthonról, így marad a rizs. Jó étvágyat nekünk!




2 megjegyzés:

JuditAu írta...

Pedig igazán lehetnének gasztros bejegyzések is! És milyen a cápahús? ízlik? :)

4kutyu írta...

Hát besamel ízű, de nagyon finom.